Eg Natur til MO.VE Foreningshus

 

Vi har for nylig leveret gulve til et rigtig spændende projekt i Nykøbing Falster .

Det er fodboldklubben Nykøbing FC, der har taget initiativ til at udvikle projektet, men resultatet er meget mere og andet end et klubhus til fodbold. Det er også et samlingssted for en lang række andre foreninger med mulighed for at væld af aktiviteter. Et sted, hvor man kan tage på vandre- og cykeltur fra. Hvor der er plads til fællesspisninger, forskellige kulturaktiviteter og hvor også udearealerne kan bruges til mere uformelle bevægelsesaktiviteter.

 

Navnet MO.VE står for MOtion VEsterskoven, da foreningshuset er placeret ved Vesterskoven. Det omkringliggende skovområde og skovforløb har gjort det muligt at anlægge et spændende og alsidigt aktivitetsområde, hvor natur, ro, fordybelse og tempofyldt idræt er foreneligt.

 

Vi har leveret gulvene til det flotte foreningshus og det er et Wiking Eg Natur, behandlet med Naturolie. Vi ønsker stort tillykke til Nykøbing F. med det nye flotte foreningshus.

Om egetræ og egetræsgulv

Egetræsgulve er lavet af lamelopbygget træ fra danske træer som har en helt speciel kvalitet. Egetræsgulve har en rig historie bag sig, eftersom det er blevet brugt i årtier, og gulvene bliver kun bedre med alderen. Opvæksten i det danske klima giver stærke stammer med karakteristisk og markant spil i knaster og årer.

Egetræ er et fantastisk materiale. Det er kraftigt og holdbart, og derfor har egetræ længe været brugt til produktion af gulve. Træet sørger for et flot udseende og en lang levetid af dit nye egetræsgulv. Og man kan roligt regne med et flot resultat i årtier.

Egetræsgulv holdbarhed

Eg er som tidligere nævnt enormt robust, og holder derfor til meget daglig brug. Især i et køkken og i andre rum, hvor der bliver gået meget på det, er et eg trægulv særdeles egnet. 

Generelt er de langtidsholdbare som gulvplanker – og parketgulv – og jo tykkere plankerne er, jo mere kan de nedslibes. Selvom eg trægulv er robust og stærkt, skal det selvfølgelig stadig plejes godt, hvis du gerne vil have et flot trægulv, som holder i rigtig mange år.

Atmosfære og ro i hjemmet med lamel plankegulv i eg

Eg er et fantastisk materiale. De forskellige typer efterbehandlinger, som vi tilbyder, understreger huset unikhed og ejerens personlighed. Plankegulve i eg skaber en ægte atmosfære af komfort og ro i huset samt en meget behagelig overflade at træde på. 

Det fantastiske ved egetræsgulve er, at de passer ind i enhver boligindretning, hvad enten din stil er eksempelvis moderne, retro eller klassisk. 

De gyldne og varme nuancer og detaljer i træet skaber en særlig ro i hjemmet, som er svært at få i et trægulv af dårligere kvalitet.

Montering & Pleje af trægulve

Hvordan skal mit nye Wiking Gulv plejes?

Et Wiking Gulv skal vedligeholdes med pleje – se vores anbefalinger her

Vi arbejder for at kvalitetstræer
bliver til kvalitetsgulve