Fremstilling af danske plankegulve

Wiking Gulve

Trægulve produceret i Jylland

 Wiking Gulve er med sine mange års erfaring landest eneste producent af 3-lagslamelopbyggede plankegulve. I Roslev, nær Skive gør vi os hverdag umage med at producere og udvikle gulve, som gør vores kunder glade og tilfredse i mange, mange år.

Vi går op i at producere effektivt og ansvarligt, og vi dokumenterer det med nogle af de mest krævende tredjepartsverificerede certificeringsordninger, FSC og Cradle to Cradle Certified®. Det vi gør, gør vi ordentligt.

 

Wiking Gulve tænker på miljøet for dig

Vores gulve har lang levetid og kort transporttid, og savværket i Jylland kører udelukkende på vedvarende energi. Det er alt sammen med til at reducere klimaaftrykket. Træet kommer fra ansvarlige, FSC certificerede danske og nordeuropæiske skove, og vores produkter og processer er Cradle to Cradle Certified® på bronze niveau. Det betyder, at vi lever op til skrappe kriterier indenfor sundhed, miljø, klima og social retfærdighed. Samtidig har vi forpligtet os til løbende at gøre vores aftryk på verden mere og mere bæredygtigt.

Wiking Gulve
Bæredygtigt træ

Vi arbejder for at kvalitetstræer

bliver til kvalitetsgulve.

Brug for rådgivning

Har du brug for hjælp til de næste projekt, eller brug for rådgivning i forbindelse
med valg af gulv, gulvkonstruktion, samt genrelle spørgsmål. Så er du meget velkommen til at kontakte vores hovedkontor.

Vores kontor

Mette Jensen
Lisbeth Dalgaard 

Telefon

+45 97 52 56 00

Email

wiking@wikinggulve.dk

Vores produkter

Af de bedste stammer skaber vi bæredygtige gulve der
har gavn og glæde i mange år. Se vores udvalg her.

Ask Plankegulv

Ask Plankegulve

Eg Sildeben

Eg Sildeben

Eg plankegulve

Eg Plankegulve 

Fyr plankegulve

Fyr Plankegulve