Wiking Mammut Serien 

Eg

Danske egetræer er i en helt særlig kvalitet. Opvæksten i det danske klima giver stammer med et karakteristisk og markant spil i knaster og årer, og dermed et levende plankegulv fyldt med historie og atmosfære. Resultatet er brede plankegulve med en helt særlig glød, der understøtter en eksklusiv og personlig indretning.

 

Ask

Ask er den smukke træsort med brunligt til rødligt kernetræ med en helt unik struktur Ask fra danske skove sikrer en dæmpet og fin overgang mellem plankernes lyse og mørke nuancer, og er en smuk og stilfuld løsning til hjemmet.

 

Douglas

Douglas Mammut er et forædlet naturprodukt helt i særklasse, skabt af de majestætiske Douglas graner i et samspil mellem erfarne forstmænd og dygtige håndværkers forarbejdning. Det karakteristiske varme skær med rødlige åretegninger giver unikke muligheder for at skabe stilfulde og harmoniske planker til boligen.
Et æstetisk og nærmest dekorativt udtryk er det samlede billede af vores brede og lange Douglas Mammut.

Douglas træ, også kaldet Oregon pine, blev hentet til Europa fra Oregon i Nordamerika i starten af 1800-tallet. I hjemlandet bliver Douglas-granerne over 100 m høje, hvis de får lov til at blive 3-400 år. Europæiske Douglas kan på 150 år blive op til 50-70 m høje og få en diameter på mere end 1 meter. Dette gør Douglas perfekt til produktion af de brede gulvplanker.

 

Pitch Pine

Pitch pine Mammut er hentet hjem fra de dybeste skove langs den amerikanske østkyst. Denne flotte amerikanske fyrtræs sort udmærker sig særligt ved at være stort set knastfri. I modsætning til andre fyrtræs sorter fås her gulve i lange længde uden væsentlige knaster. Det giver et helt særligt og ensartet gulv med flotte åretegninger, som er med til at skabe et helt særligt og eksklusivt miljø i rummet.

Pitch Pine, som har det latinske navn Pinus Rigida, gror i den langs østkyst fra New Foundland til Florida i USA, hvor det også kaldes Southern Yellow Pine. Træerne vokser sig ca. 40 meter høje og næsten 1 meter i diameter, hvilket gør det muligt at producere brede og lange plankegulve af træets stammer.

Tidligere var Pitch Pine en vigtig kilde til harpiks og træ til skibsbygning, minetømmer og jernbanesveller, fordi træets høje harpiksindhold beskytter det fra forfald. Arkæologien angiver derudover, at selve indfødte amerikanere anvendte Pitch Pine, hvor fx Cherokee benyttede det i kano konstruktion.

FN's Verdensmål

Vi arbejder med en lokal produktion, lokale råvare og tager lokal ansvarlighed

FN's Verdensmål

Vi arbejder med verdens mest miljøvenlige råstof og har produktion med 100% grøn strøm

FN's Verdensmål

Vi anvender kun træ fra bæredygtige skove og sørger for genplantning

Douglas Mammut

Plejeprodukter til dit trægulv fra Wiking Gulve 

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i, at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevare det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje af trægulve. Med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende.

Til daglig rengøring og vedligeholdelse anbefaler vi, at der anvendes Trip Trap Plejeprodukter eller Ecoline Plejeprodukter. Disse to produkter anvendes alt efter valgte træsort og overfladebehandling. Vi anbefaler derfor, at der altid læses op på, hvilke plejeprodukter der bør anvendes, inden brug, til netop dit trægulv. Find alle produkterne under vores følgeprodukter, og spar altid 10% på plejeprodukter ved tilmelding til vores kundeklub. Tilmeld dig her. Wiking Gulve kan altid kontaktes direkte, hvis der er spørgsmål til plejeprodukterne til trægulvene eller hvordan de bør anvendes til dit valgte trægulv.

Har du spørgsmål til dit nye trægulv eller monteringen til dit trægulv, så er Wiking Gulve altid klar til at hjælpe dig. Vi kan kontaktes direkte på tlf. 9752 5600 eller mail wiking@wikinggulve.dk 

Vil du besøge et af vores showroom inden du bestiller dit nye plankegulv, så har vi et både ved RoslevKorinth og VærebroKontakt os gerne for mere information og bestil en gulvrådgiver hos os.

Douglas Mammut

Vores kunder siger.. 

Hos Wiking Gulve er det vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med både deres nye trægulv, men også vores service. 

Høj kvalitet

God rådgivning

Levering til tiden

Nem montering