Bestil en håndprøve direkte hjem

At lægge et ægte trægulv fordrer, udover den rent økonomiske investering, tillige grundige overvejelser om trætype, overfladebehandling samt bredde på plankegulvet: bestil en gulvprøve og bliv hjulpet godt på vej.

Vi hos Wiking Gulve er af den overbevisning, at det helt rigtige valg af familiens potentielle nye trægulv skal baseres på, hvorvidt gulvtypen harmonerer med rummenes størrelse, det øvrige interiør samt bygningens arkitektur.

Dette gøres naturligvis bedst i det nye trægulvs naturlige og fremtidige rammer.

Derfor fremsender vi gerne en prøve, således du i ro og mag, og med egne sansers brug kan se, føle og mærke, hvorledes det ægte trægulv vil passe ind i naturlige miljø.

Skulle du efter at have modtaget prøven have yderligere spørgsmål eller behov for rådgivning, er du givetvis mere end velkommen til at kontakte os.

Obs.: Leveringer i aflåste opgange er desværre ikke muligt.
Brug evt. arbejdsadresse, hvor der altid er modtagere på adressen.

*Ved adressen udfyldes både gadenavn, hus nr. og evt. etage.
**Udfyld alle felter i formularen, for bestilling af håndprøve, således vi kan sende en direkte hjem til dig.

Bestil en håndprøve

De mest stillede spørgsmål

Det kan være svært at vælge sit nye drømmegulv, og der kan komme mange spørgsmål op, inden valget bliver truffet. Vi har samlet nogle af de mest stillede spørgsmål her. 

Jeg har købt jeres hvid olierede gulv. Skal jeg gøre noget før jeg tager det i brug?

  • Fra fabrikken er gulvplankerne grundolieret og skal derfor have en slutbehandling efter montering. Grundolien er diffusionsåben, som gør det muligt for dig at vælge frit imellem en slutbehandling i olie eller sæbemætning. Vi anbefaler Trip Trap/WOCA produkter hertil, da vores grundolie kommer derfra. Ønsker du manuel oliemætning anbefaler vi 1 omgang med Trip Trap/WOCA oliepleje hvid. Ønsker maskinelt oliemætning anbefaler vi 1 omgang med Trip Trap/WOCA plejeolie hvid. Ønsker sæbemætning anbefaler vi 2 gange gulvvask med Trip Trap/WOCA Natursæbe hvid.

Vil I anbefale at man monterer trægulv i et køkken?

  • Trægulve fungere i alle rum undtagen vådrum. Dog skal man være opmærksom på vedligeholdelsen, som kræves for at overfladen bevarer sine gode egenskaber bl.a. Pga. stænk fra madlavning og vask. Køkkenet er ofte hjemmets hjerte, hvor vi opholder os mest og fungerer samtidig som et gennemgangsrum, som bevirker at sliddet på gulvet er større end i andre rum. Man skal derfor sørge for rengøring og efterbehandling oftere end som f. eks. Soveværelset.

Kan man montere Wiking gulv direkte ovenpå plader med varmeslanger ?

  • Ja det kan man godt. Man skal selvfølgelig sikre at varmeslangerne ikke ligger over sporene i pladerne og så skal gulvplankerne monteres på tværs af varmeslangerne under for at optimere varmefordelingen og dermed ensartet bevægelse i træet.
Eg Select

Wiking Gulve vil være i den grønne Liga

Wiking Gulve er Danmarks eneste producent af lamelopbyggede plankegulve, lokalt forankret i Roslev med dedikerede medarbejdere.

Som kun en ud af 5 producenter på verdensplan har Wiking Gulve opnået den krævende Cradle-to-Cradle certificering. Med anvendelse af 100% vedvarende energi produceres fortrinsvist nordiske træsorter fra bæredygtig

 

skovdrift med kort transportvej til fabrikken, og produkterne afsættes primært i Skandinavien – tæt på træernes oprindelse.

Wiking Gulve arbejder kontinuerligt for, at resttræ upcycles i form nye produkter, ligesom den cirkulære forretningsmodel sikrer, at gamle gulve genanvendes og får nyt liv.