Arkitekten

Douglas Prestige

Hvilke projekter kan Wiking Gulve hjælpe med?

Vores gulve har lang levetid og kort transporttid, og savværket i Jylland kører udelukkende på vedvarende energi. Det er alt sammen med til at reducere klimaaftrykket. Træet kommer fra ansvarlige, FSC certificerede danske og nordeuropæiske skove, og vores produkter og processer er Cradle to Cradle Certified® på bronze niveau. Det betyder, at vi lever op til skrappe kriterier indenfor sundhed, miljø, klima og social retfærdighed. Samtidig har vi forpligtet os til løbende at gøre vores aftryk på verden mere og mere bæredygtigt.

Wiking Gulve er en af Danmarks største producenter af plankegulve. Vi har licens til at producere med Q-LOC SuperClick system. Det gør det let at montere og genbruge gulvene. Når vi opfører os ordentligt, er dit Wiking Gulv også med til at gøre en forskel. 

Wiking Gulves sortiment er fuld af muligheder. Vi ønsker at hjælpe alle vores kunder på bedste vis og har en lang række erfaringer med projekter som: 

  • Større erhvervsbygninger
  • Kontormiljøer
  • Restauranter
  • Butikker
  • Udlejningsboliger og plejeboliger
  • Hotelkæder
  • Projektsalg 

 

Mærk den danske kvalitet hjemme

Ud over at tale sammen, tilbyder vi også at sende vareprøver hjem til dig, så du i ro og mag kan vælge det trægulv, der passer til dig og din bolig. Skal du lægge mange kvadratmeter gulv, følger der ovenikøbet en rådgiver med.

 

Er et Wiking Gulv 100% dansk produceret?

Læs mere

Ja, vores gulve produceres af lokale medarbejdere på vores eget savværk, nær Skive. Læs mere om vores historie lige her. 

Kan jeg se varen inden jeg bestiller et trægulv fra Wiking Gulve?

Læs mere

Ja, du har altid mulighed for at se vores gulve inden bestilling. Du har mulighed for at få en håndprøve sendt direkte hjem eller se vores gulve i et af vores showrooms.

Er et Wiking Gulv nemt at vedligeholde?

Læs mere

Ja, alle vores gulve er nemme at vedligeholde i den travle hverdag. Vi anbefaler at læse vores plejevejledninger igennem – de kan læses lige her. 

Rhombeparket
Ask Country
Wiking Nordlys Nat

Brug for rådgivning

Har du brug for hjælp til de næste projekt, eller brug for rådgivning i forbindelse
med valg af gulv, gulvkonstruktion, samt genrelle spørgsmål. Så er du meget velkommen til at kontakte vores projektchef John Bojesen. 

Projektchef

John Bojesen 

Telefon

+45 40 30 02 33

Email

jbo@wikinggulve.dk

Vores produkter

Af de bedste stammer skaber vi bæredygtige gulve der
har gavn og glæde i mange år. Se vores udvalg her.

Ask Plankegulv

Ask Plankegulve

Eg Sildeben

Eg Sildeben

Eg plankegulve

Eg Plankegulve 

Fyr plankegulve

Fyr Plankegulve