Følgeprodukter til trægulve og plankegulve

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevarer det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje. Og med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende. Derfor tilbyder vi gode råd omkring vedligehold og et udvalg af følgeprodukter til trægulve.

Vi anbefaler at man i sit indgangsparti med fordel placerer fodriste, der kan sikre, at Wiking trægulvene ikke modtager grus og småsten, som kan give ridser i overfladen. Ligeledes vil det altid være en fordel at placerer måtter i dit indgangsparti, som hindre skidt og evt. fugt fra fodtøjet.

Filtbrikker er en god idé til alle møbler i huset, således at stole med hårde ender eller
bordben i stål ikke giver ridser i overfladen.​

Wiking Gulve er produceret i naturmaterialet 'træ'. Det betyder også at vores gulve er følsom over for fugt. Rengøringen skal derfor altid foregå med en opvredet klud/moppe. Der må på et Wiking Gulv ikke lægge store plamager af vand, og skal derfor tørres op med det samme, hvis uheldet er ude.

Hos Wiking Gulve samarbejder vi med Trip Trap og Ecoline, som vi også anbefaler bruges til at rengøre og pleje dit Wiking Gulv med. Brug derfor aldrig uegnede rengøringsmidler, da der kan have et højt indhold af sæbe eller kemikalier, som kan udtørre gulvet, give pletter eller misfarve overfladen.

Du er velkommen til at bestille vores plejeprodukter, samt gulvunderlag til dit Wiking Gulv på siden her.
Der bestilles igennem vores søsterselskab PA Savværk A/S.
Vi glæder os til at modtage din ordre.

Efterbehandling og tilbehør

Bestil her

Gulvunderlag

Bestil her

Referencer