Bliv en del af en dansk virksomhed

Wiking Produktion

Bliv en del af en dansk virksomhed

Det hele startede med en beskeden produktion af plankegulve i fyr i lejede lokaler på ca. 800 m2. I dag er Wiking Gulve en af Danmarks største producenter af plankegulve og er desuden den eneste danske producent med licens til at producere med Q-LOC SuperClick system. Har du ligesom os passion for godt håndværk og arbejdet med træ, og vil være med til at skabe plankegulve i verdensklasse, så er Wiking Gulve noget for dig.

Ledige stillinger 
– Vi har pt. ingen ledige stillinger. 

 

Uopfordret ansøgning
Selvom vi ingen ledige stillinger har, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os på mail: wiking@wikinggulve.dk

Vi vil hurtigst muligt kontakte dig, hvis vi finder din profil interessant. Vi opbevarer altid alle uopfordret ansøgninger i 6 måneder, og behandler alle dine data efter lovgivne regler.

 

Mærk den danske kvalitet hjemme

Ud over at tale sammen, tilbyder vi også at sende vareprøver hjem til dig, så du i ro og mag kan vælge det trægulv, der passer til dig og din bolig. Skal du lægge mange kvadratmeter gulv, følger der ovenikøbet en rådgiver med.

 

Er et Wiking Gulv 100% dansk produceret?

Læs mere

Ja, vores gulve produceres af lokale medarbejdere på vores eget savværk, nær Skive. Læs mere om vores historie lige her. 

Kan jeg se varen inden jeg bestiller et trægulv fra Wiking Gulve?

Læs mere

Ja, du har altid mulighed for at se vores gulve inden bestilling. Du har mulighed for at få en håndprøve sendt direkte hjem eller se vores gulve i et af vores showrooms.

Er et Wiking Gulv nemt at vedligeholde?

Læs mere

Ja, alle vores gulve er nemme at vedligeholde i den travle hverdag. Vi anbefaler at læse vores plejevejledninger igennem – de kan læses lige her. 

Rhombeparket
Ask Country
Wiking Nordlys Nat

Vores produkter

Af de bedste stammer skaber vi bæredygtige gulve der
gør gavn og glæde i mange år. Se vores udvalg her.

Ask Plankegulv

Ask Plankegulve

Eg Sildeben

Eg Sildeben

Eg plankegulve

Eg Plankegulve 

Fyr plankegulve

Fyr Plankegulve