Gulv Ask fra Wiking Gulve

Ask træ er en tung og hård træsort, som har gode egenskaber til specifikt gulvplanker. Asketræ har en stor sejhed, som gør den til en favorit i det moderne hjem, da man både får et flot og stærkt gulv. 

Vi bruger kun danske asketræer til de aske gulve vi fremstiller og monterer. De danske egetræer er målt til at vokse op til 40 meter i højden og 1 meter i diameteren. Ask træer kan som sort blive helt op til 300 år gamle, men bliver normalt fældet, når de er omkring 80 år. 

Fordi den danske ask er særligt hård og stærk i kvaliteten, og naturligvis på grund af de smukke nuanceovergange, der er specielle for danske asketræer.

Et gulv af asketræ vil helt naturligt blive et meget smukt og roligt gulv.

Fordi træet har en helt unik struktur, og fordi overgangen mellem de lyse og de mørke nuancer er fin og dæmpet.

 

 

 

Læs mere
Ask Atlantic
Ask Country
Ask Mjølner
Ask Natur

Gulv Ask - se inspirationsgallerier

Følg med i vores inspirations gallerier. Her vil løbende blive opdateret med billeder af alle vores trægulve.

 

Se inspirationsgalleri

Wiking Gulve leverer de flotteste Gulve i Ask

Et gulv i Ask  kan du få i 3 forskellige varianter, og hver især kan de varianter behandles på forskellige måder, så der er mange muligheder for at få et aske gulv, der passer til din egen personlige smag.

Ask gulv Select er lyst og uden kernetræ, og næsten helt uden knaster.

Det samme er tilfældet med den variant vi kalder Natur.

Varianten Country Life skiller sig ud med smukke knaster og fyldninger, og en varieret og levende struktur og et meget flot farvespil.

Alle aske gulvene kan vi behandle med hvidolie eller hvid mat-lakering.

Vi vælger selv hver enkelt træstamme – et gulv i ask, fra Wiking Gulve er lavet af håndplukkede træstammer fra de danske skove

Tal med os om dit nye gulv i Ask.

 

Se alle vores produktkategorier indenfor trægulve.

Vi vil løbende opdatere med nye billeder af alle vores trægulve.

 

Alle gulve i Ask fremstilles og opbygges som lamelplanker, hvilket betyder, at de er opbygget i 3 lag, med det midterste lag liggende på tværs.

Det giver stabilitet og slidstyrke og mindre modtagelig over for temperaturskift. Det vil ikke slå sig på samme måde som et gulv af massive planker.

Hos Wiking Gulve har vi årelang erfaring med trægulve – både i fremstillingen, monteringen, behandlingen og rådgivningen.

Så er du i tvivl i forhold til hvilket trægulv man skal vælge – giv os et ring.

 

 

Gulv af Ask Referencer

Se et udpluk af vores referencer for gulve i Ask og andre typer trægulve fra Wiking Gulve A/S

Ask Select
Ask Select
Ask Select
Ask Select

Montering & Pleje af trægulve

Hvordan skal mit nye Wiking Gulv plejes?

Et Wiking Gulv skal vedligeholdes med pleje – se vores anbefalinger her

Tips og råd til pleje

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevarer det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje. Og med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende.

Indgangspartiet

Vi anbefaler at man i sit indgangsparti med fordel placerer fodriste, der kan sikre, at Wiking trægulvene ikke modtager grus og småsten, som kan give ridser i overfladen.

Naturmateriale

Wiking Gulve er produceret i naturmaterialet ’træ’. Det betyder også at vores gulve er følsom over for fugt. Rengøringen skal derfor altid foregå med en opvredet klud/moppe.

Rengøring

Hos Wiking Gulve samarbejder vi med Trip Trap og Ecoline, som vi også anbefaler bruges til at rengøre og pleje dit Wiking Gulv med. Brug derfor aldrig uegnede rengøringsmidler.

Sæbespåner og trægulv

Brug aldrig sæbespåner til dit gulv. Vi anbefaler at der ikke bruges sæbespåner til rengøring af dit trægulv uanset overfladebehandling

R

Korrekt mængde sæbe

Oplever du fodspor efter rengøring af dit trægulv. Vil det ofte være fordi sæben er overdoseret. Trip Trap produkterne er nøje sammensat.

Vi anbefaler

Brug altid to spande når du vasker gulv. En spand med rent vand og en spand med dit plejemiddel. Spanden med rent vand bruges således til at skylle kluden eller moppen op i.

Vi arbejder for at kvalitetstræer
bliver til kvalitetsgulve