Få ekspert rådgivning til dit nye gulv

Nyt gulv? Ekspert rådgivning er på vej. At vælge nyt trægulv er spændende, men også en opgave med mange valgmuligheder. Hvilke forventninger har du til det nye gulv? I hvilke rum skal gulvet ligge? Hvordan skal gulvet se ud? Foretrækker du brede gulvplanker eller klassiske smalle? Skal trægulvet holde til livlige børn, glade hunde og stiletter? Hvad med gulvvarme? Rengøring og vedligeholdelse af dit nye trægulv? Er der tænkt på akustikken? Hvordan er undergulvet? Hvilken gulvtykkelse er der plads til? Hvor meget må gulvet koste? Skal det være plankegulv, lamelparket, sildeben trægulv eller noget helt andet? Er det et gør-det-selv-projekt eller kommer der håndværkere? Er det nybyggeri eller en renovering? Hvilke træsorter og farver harmonerer med dit hjem?

Disse og endnu flere spørgsmål er afgørende for at kunne træffe de valg, som giver dig mange års glæde af de nye gulve. Derfor tilbyder vi dig et gratis besøg af en erfaren gulv-rådgiver.

En personlig gulv-rådgivning giver dig ikke alene svar på dine eksisterende spørgsmål, men også hjælper med at finde og udpege de væsentlige faktorer i hjemmet, som kan have en afgørende betydning for valget af det nye gulv og gulvets lange liv. Især i de større projekter kan en professionel rådgivning være med til at finde frem til de optimale løsninger og undgå de eventuelle fejl, som på sigt kan være bekostelige at rette på.

Der er mange forskelige trægulve af vælge imellem - vi hjælper dig med at tage et valg. Vi rådgiver også om det optimale fremtidige vedligehold af dit nye trægulv, så det kan holde længe og glæde dig og dit hjem.

Aftal en gratis rådgivning med gulvrådgiveren her

    Bestil gulvrådgiver

    7 + 2 =

    Referencer