Trægulv fra Wiking - et bæredygtigt valg i dansk kvalitet

Hos Wiking Gulve kan du købe flotte trægulve, der kan sætte et unikt og smukt præg på dit hjem og give glæde i mange år. Du kan gå på opdagelse i populære typer trægulve, som plankegulve og parketgulve i forskellige træsorter, for at finde den type, der passer til netop dit hjem og din stil. Hos Wiking sætter vi dansk håndværk i fokus. Vi leverer stolt certificeret bæredygtige trægulve fra danske og nordeuropæiske skove med et minimalt miljøaftryk ved at støtte op om naturlig skovvækst. Det kan være svært at finde den helt rette træsort og gulvtype. Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette trægulvsløsning. 

Se prisoversigt på trægulve her

 

Læs mere
Wiking Douglas
Eg Select
Eg Select
Eg Sildeben

Trægulv i Ask - Eg - Fyr - Douglas - se inspirationsgallerier

 

 

 

Følg med i vores inspirations gallerier. Her vil løbende blive opdateret med billeder af alle vores trægulve.

 

Se inspirationsgalleri

Stort udvalg af flotte gulve til enhver smag og til alle hjem

Trægulve er et tidløst og slidstærkt materiale og bringer hygge og dybde til din indretning. Trægulvet er en elegant og æstetisk måde at invitere naturen indenfor. Her har hver træplanke sin egen historie og karakteristika. Og så er trægulve også, hvis gjort korrekt, lette at vedligeholde og rengøre.

Hos Wiking gulve har vi et stort udvalg af de fleste hovedtyper og mønstre,  og lyse eller mørke træsorter. Vi har alt fra plankegulve til parketgulve, ask til eg. På den måde kan du let finde et trægulv til din personlige smag. Blandt andet kan du købe det populære og smukke Sildebens trægulv .

Træsorter, varianter inden for hver træsort og metoder at behandle træet på, så de kommer til at se helt forskellige ud. Mange muligheder til dit nye trægulv – det kan godt gå hen og blive lidt svært at vælge.Der kommer vi så ind i billedet første gang. Vi kan nemlig hjælpe dig med at træffe det svære valg. Vi har hjulpet mange andre før dig, med at sortere i de mange muligheder og finde frem til præcis det trægulv, der passer til den personlige stil i resten af huset. Vi er gode til det og vi har fået mange glade og tilfredse kunder på den måde. Skandinavisk kvalitet fra Wiking Gulve A/S.

Se alle vores produktkategorier indenfor trægulve. Vi vil løbende opdatere med nye billeder af alle vores trægulve.

 

Wiking Gulve frem for massiv trægulv

En stor ulempe ved et massivt trægulv er, at gulvet udvider sig når det er fugtigt og trækker sig sammen igen, når det bliver tørt. Det undgår du f.eks. ved lamelgulve, som består af en trelagskonstruktion og derfor ikke påvirkes på samme måde når årstiderne skifter – dette gør, at der ikke i samme grad opstår revner over tid som der f.eks. gør i massiv trægulv.

Hvem er Wiking Gulve?

Wiking Gulve er et af Danmarks største producenter af plankegulve og er desuden den eneste danske producent med licens til at producere med Q-LOC SuperClick system.  For Wiking Gulve er det essentielt at være med i indsatsen om at skabe en fremtid, som er bæredygtig. Derfor har Wiking Gulve taget et aktivt valg om, at støtte en grøn og bæredygtig fremtid. Dette sker blandt andet ved et samarbejde med organisationen ‘Plant et træ’, der arbejder for at bevare træernes vilkår og vækst. Gennem børns læring i institutionerne, arbejder organisationen for at øge kendskabet til træerne, bæredygtighed, samt at skabe en bredere forståelse for træernes vilkår og vækst.

Eg Select
Eg Natur
3-stavs Eg
Eg Natur

Montering & Pleje af trægulve

Hvordan skal mit nye Wiking Gulv plejes?

Et Wiking Gulv skal vedligeholdes med pleje – se vores anbefalinger her

Tips og råd til pleje

Et Wiking Gulv skal holde til livet i hjemmet. Vi sætter en stor ære i at gulvene kan være til fordel for alle i rummet, både børn, familie, kæledyr og venner. Det er ganske enkelt at bevarer det unikke udseende i rigtig mange år på dit Wiking Gulv, det kræver blot korrekt rengøring og pleje. Og med korrekt vedligeholdelse forbliver gulvet flot, slidstærkt og smudsafvisende.

Indgangspartiet

Vi anbefaler at man i sit indgangsparti med fordel placerer fodriste, der kan sikre, at Wiking trægulvene ikke modtager grus og småsten, som kan give ridser i overfladen.

Naturmateriale

Wiking Gulve er produceret i naturmaterialet ’træ’. Det betyder også at vores gulve er følsom over for fugt. Rengøringen skal derfor altid foregå med en opvredet klud/moppe.

Rengøring

Hos Wiking Gulve samarbejder vi med Trip Trap og Ecoline, som vi også anbefaler bruges til at rengøre og pleje dit Wiking Gulv med. Brug derfor aldrig uegnede rengøringsmidler.

Sæbespåner og trægulv

Brug aldrig sæbespåner til dit gulv. Vi anbefaler at der ikke bruges sæbespåner til rengøring af dit trægulv uanset overfladebehandling

R

Korrekt mængde sæbe

Oplever du fodspor efter rengøring af dit trægulv. Vil det ofte være fordi sæben er overdoseret. Trip Trap produkterne er nøje sammensat.

Vi anbefaler

Brug altid to spande når du vasker gulv. En spand med rent vand og en spand med dit plejemiddel. Spanden med rent vand bruges således til at skylle kluden eller moppen op i.

Vi arbejder for at kvalitetstræer
bliver til kvalitetsgulve