Restpartier - Billige trægulve 

Billige restpartier sælges og hos Wiking Gulve kan du derfor forny dit hjem med et nyt flot trægulv til en rigtig god pris. Trægulve er flotte og skaber en varm og personlig stil i dit hjem. Trægulve er æstetiske at kigge på og varme og bløde at gå på og skaber en helt særlig stemning i dit hjem. Vi har mange forskellige slags plankegulve at vælge mellem, og du kan derfor både finde fyrtræsgulve som er ludbehandlet, behandlet med hårdvoksolie mm. Hvis du ønsker forskellige gulve i dine værelser, er vores billige restparti gulve et godt sted at kigge og finde inspiration.

Restpartier

Referencer Shortcode

Nordsvensk Fyr

Rustik 1. sortering med Lud/Hvidolie

Læs mere

Nordsvensk Fyr

Rustik 1. sortering med Lud/Hvidolie

Læs mere

Nordsvensk Fyr

Natur 1. sortering, Ekstra Hvid Hårdvoks Olie

Læs mere

Wiking Fyr - Rest mængde (m²) - 30,65 m²

(tykkelse x bredde x længde i mm) - 15x155x1700-2300

Læs mere

Wiking Fyr Prima

Klintholm Gods Lake Apartments

Læs mere

Wiking Fyr Prima

Klintholm Gods Lake Apartments

Læs mere

Wiking Fyr Prima

Klintholm Gods Lake Apartments

Læs mere

Wiking Fyr Prima

Klintholm Gods Lake Apartments

Læs mere

Wiking Fyr Prima

Klintholm Gods Lake Apartments

Læs mere

Wiking Fyr Prima

Klintholm Gods Lake Apartments

Læs mere

Wiking Fyr Prima

Klintholm Gods Lake Apartments

Læs mere

Wiking Fyr Prima

Klintholm Gods Lake Apartments

Læs mere

Forhandlere

Forhandler Bygma
Forhandler Stark
Forhandler XL
Forhandler 10-4
Forhandler Davidsen
Forhandler Fog
Forhandler Garant

Gulvbrædder fyr 1. Sortering

Vi sorterer altid vores træ efter udseende, når det ankommer. På den måde bliver der både lavet gulve som har et meget livagtigt udseende med et personligt særpræg og gulve som er mere simple og ensartede i deres udseende. Derefter tildeler vi træet et navn efter gulvets udseende. 

Beskrivelser af navnene på restpartierne

Rustik
Rustik betyder, at man ikke har sorteret udspartlede knaster fra, og derfor kan der forekomme større knaster i gulvet som giver det rustikke udseende. Se fx. dette gulv som er en del af vores restparti, og har fået navnet Nordsvensk Fyr, Rustik 1. sortering med lud/hvidolie.

Natur
Får brædderne efter sorteringen navnet natur betyder det, at gulvet har et flot og levende farvespil med små knaster, som giver gulvet et naturligt udseende. Med andre ord ligner gulvet noget som du har hentet direkte fra skoven. Så hvis du ønsker et naturligt udseende gulv, skal du gå efter navnet natur. Se fx. dette Nordsvensk Fyr - Natur 1. sortering med Ekstra Hvid Hårdvoks Olie.

Prima
Hvis du ønsker et meget ensartet gulv men stadig med det naturlige look, skal du gå efter et prima gulv. Gulvet indeholder meget få knaster og spartlinger men har alligevel naturlige farver i åretegningerne, hvilket giver gulvet et naturligt ensartet look. Se fx. dette prima gulv i vores restparti. 

Hvad koster billige trægulve i vores restpartier?

Du kan generelt få gulve hos os til rigtig gode priser, men prisen afhænger af kvaliteten på gulvet, træsorten og gulvtypen. De forskellige typer af trægulve er: plankegulve, skibsplank, sildebensparket og parketgulve. Ofte er parketgulve billigere end plankegulve, da der ikke skal bruges lige så store træflader. 

Generelt er et trægulv en rigtig god investering, da det udover at være utroligt flot, også holder meget længe, hvis du passer godt på det. Og med vores billige trægulve restpartier som sælges, behøver det ikke være en stor investering. 

Det gode ved trægulve er også, at de kan bruges i alle rum, på nær vådrum som badeværelse og en fugtig kælder, da trægulve ikke tåler for meget vand og fugt. 

Ønsker du mere information omkring priser, kan du læse vores vejledende prisliste

Bæredygtighed og upcycling ved køb af restpartier

Certificeret træ

Wiking Gulve ønsker at fremme bæredygtig drift og produktion, hvilket understøttes af vores arbejde med Cradle to Cradle. Cradle to to Cradle er et designkoncept, hvor produkter indgår i biologiske eller tekniske kredsløb og skaber værdi for både mennesker, miljø og økonomi. Det er udviklet som en respons på tendensen til blot at minimere de negative effekter på miljøet ved at spare på ressourcer og svine mindre. For mindre dårligt er stadig dårligt.

 Når du køber et brugt trægulv eller brugt plankegulv hos Wiking Gulve er du med til at fremme bæredygtig produktion.

Upcycling betyder at råmaterialer tilføres værdi over tid og bliver genanvendt. Man bruger de ting som man kan bruge og smider resten ud og genanvender materialet på en ny måde. 

Vær hurtig og få et plankegulv tilbud

Wiking Gulve tilbyder her en del produkter, der sælges til stærkt fordelagtige priser. De udbudte produkter er typisk mindre restpartier, men kan også stamme fra udgående varer eller fremstå med mindre slidlag. Produkterne findes udelukkende i de angivne mængder, og kan ikke suppleres med Wiking standardvarer.
Se vores flotte tilbud.

Se vores fine udvalg af fyrtræsgulve og sildebensgulve

Er du allerede nu helt sikker på, hvad det er for et gulv, som du skal have, eller vil du gerne lære lidt om de forskellige træsorter og gulve først? Så kan du med fordel gå ind og læse om forskellen på fx fyr og eg og hvilke egenskaber sildebensgulv og fyrretræsgulv hver især besidder. 

Montering og pleje af dit nye gulv

Har du brug for hjælp omkring valg af vores billige trægulve, montering og pleje af dit gulv mm. kan du med fordel læse vores guide med råd og vejledning. Det er vigtigt at tage det rigtige valg i forhold til dit gulv, da det er en stor del af dit hjem. Samtidigt er det også en rigtig god idé at vide lidt om vedligholdelse og pleje af det gulv som du vælger, så du kan have et smukt gulv i mange, mange år frem. 

Hvem er Wiking Gulve?

Wiking Gulve er et af Danmarks største producenter af plankegulve og er desuden den eneste danske producent med licens til at producere med Q-LOC SuperClick system. 

For Wiking Gulve er det essentielt at være med i indsatsen om at skabe en fremtid, som er bæredygtig. Derfor har Wiking Gulve taget et aktivt valg om, at støtte en grøn og bæredygtig fremtid. Dette sker blandt andet ved et samarbejde med organisationen ‘Plant et træ’, der arbejder for at bevare træernes vilkår og vækst. Gennem børns læring i institutionerne, arbejder organisationen for at øge kendskabet til træerne, bæredygtighed, samt at skabe en bredere forståelse for træernes vilkår og vækst.

Hvad sigerne kunderne om os?

Trustpilot har vi en score på 4,1 som vi er meget glade for! Det vigtigste for os er, at vores kunder er tilfredse med vores produkter og services! Vi værdsætter derfor rigtig meget din feedback efter endt køb. 

Køb restpartier af trægulve hos WIKING GULVE

Kan du ikke vente med at få dit nye gulv? Så smut forbi vores webshop og kom i gang med bestillingen. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nye flotte trægulv. 

Har du spørgsmål til vores brugte massive trægulve eller Wiking Gulve generelt?

Vi står altid klar til at svare på dine gode spørgsmål!

Kontakt os på:
Telefon +45 9752 5600
Email wiking@wikinggulve.dk

Telefontider:
Mandag - Torsdag 8.00 - 16.00
Fredag 8.00 - 15.00