Job hos Wiking Gulve i Roslev 

Skal du være Wiking Gulves nye Maskinsnedker?

Nu har du muligheden for at blive en del af dansk produktionsvirksomhed, som er Danmarks største producent af 3-lags lamelopbyggede gulve. Wiking Gulve søger en maskinsnedker til en af vores maskingader. Det vil være en klar fordel, hvis du har kendskab til dobbelttapper-pudser mm., men vi er også villige til at lære dig det, hvis du bare har gåpåmodet. Det er ikke et krav at du er faglært, så længe erfaringen inden for træindustrien kan fremvises.

Virksomheden har desuden en stærk kultur, og vi går meget op i trivsel i vores medarbejdere. Vi har tilknyttet en personaleafdeling, hvorfor der ofte bliver afholdt sociale arrangementer mv.


Dine arbejdsopgaver

  • Opstilling af maskine
  • Værktøjsopsætning
  • Indkøring og kørsel af maskine
  • Kontrol af vores Q-LOC system
  • Passe og pleje af maskinen, så den står kniv skarpt

Personlige kvalifikationer

  • Du er mødestabil, møder hver dag og til tiden.
  • Du taler og forstår dansk
  • Du er kvalitetsbevidst, selvstændig og samarbejdsvillig
  • Du trives i en mellemstor virksomhed

 

Er du til udfordringer og ansvar? Så kan dette være jobbet for dig. Vi arbejder i daghold med fleksibilitet. Mandag-Torsdag kl. 06.00 til 14.30, fredag kl. 06.00-12.00.

Send din ansøgning direkte til vores produktionschef Niels Pedersen på mail: np@wikinggulve.dk eller kontakt Niels direkte på tlf. 41 99 47 62. Tiltrædelse vil være hurtigst muligt, og der vil løbende blive holdt samtaler.

Arbejdsstedet vil være på fabrikken i Roslev, Hesthøjvej 16, 7870 Roslev. 

 

Om Wiking Gulve

Det hele startede med en beskeden produktion af plankegulve i fyr i lejede lokaler på ca. 800 m2. I dag er Wiking Gulve en af Danmarks største producenter af plankegulve og er desuden den eneste danske producent med licens til at producere med Q-Loc superClick system.

Produktionen omfatter specialudviklede 3-lags plankegulve i træsorterne Fyr, Ask, Eg, Douglas, Bøg og Lærk og virksomhedens samlede areal er på mere end 20.000 m2 placeret i Roslev, nord for Skive.

 

Wiking Gulve blev i 2005 overtaget af Dania Capital, der investerede massivt i et nyt produktionsapparat. I 2012 blev Wiking Gulve solgt til Kim Axelsen og John Bojesen og virksomheden er således igen privatejet, og fundamentet for at sikre fremtidens vækst og udvikling er på plads.

 

Siden 2012 er produktion og salg forøget med næsten 50% og stadig stigende. Wiking Gulv er i dag stadig privatejet af Kim Axelsen, John Bojesen og Henrik Nielsen.

Wiking Gulve

Trægulve produceret i Jylland

 Wiking Gulve er med sine mange års erfaring landest eneste producent af 3-lagslamelopbyggede plankegulve. I Roslev, nær Skive gør vi os hverdag umage med at producere og udvikle gulve, som gør vores kunder glade og tilfredse i mange, mange år.

Vi går op i at producere effektivt og ansvarligt, og vi dokumenterer det med nogle af de mest krævende tredjepartsverificerede certificeringsordninger, FSC og Cradle to Cradle Certified®. Det vi gør, gør vi ordentligt.

 

Wiking Gulve tænker på miljøet for dig

Vores gulve har lang levetid og kort transporttid, og savværket i Jylland kører udelukkende på vedvarende energi. Det er alt sammen med til at reducere klimaaftrykket. Træet kommer fra ansvarlige, FSC certificerede danske og nordeuropæiske skove, og vores produkter og processer er Cradle to Cradle Certified® på bronze niveau. Det betyder, at vi lever op til skrappe kriterier indenfor sundhed, miljø, klima og social retfærdighed. Samtidig har vi forpligtet os til løbende at gøre vores aftryk på verden mere og mere bæredygtigt.

Wiking Gulve
Bæredygtigt træ

Vi arbejder for at kvalitetstræer

bliver til kvalitetsgulve.

Brug for rådgivning

Har du brug for hjælp til de næste projekt, eller brug for rådgivning i forbindelse
med valg af gulv, gulvkonstruktion, samt genrelle spørgsmål. Så er du meget velkommen til at kontakte vores hovedkontor.

Vores kontor

Mette Jensen
Lisbeth Dalgaard 

Telefon

+45 97 52 56 00

Email

wiking@wikinggulve.dk

Vores produkter

Af de bedste stammer skaber vi bæredygtige gulve der
har gavn og glæde i mange år. Se vores udvalg her.

Ask Plankegulv

Ask Plankegulve

Eg Sildeben

Eg Sildeben

Eg plankegulve

Eg Plankegulve 

Fyr plankegulve

Fyr Plankegulve