Wiking Eg Sildeben - Privat villa

 

Eg Sildeben trægulv er det nye eksklusive produkt fra Wiking Gulve, som her ses i en privat villalejlighed.
Trægulvet er fremstillet af udsøgt dansk eg i 180 mm brede planker, det er kraftigt og holdbart.  Egetræ har længe været brugt til produktion af gulve og sørger for et flot udseende og en lang levetid af dit nye trægulv. Gulvet udført i eg skaber en ægte atmosfære af komfort og udsøgt stil i huset samt en meget behagelig overflade at træde på.

Kamilla Rytter Juhl og Christianna Pedersen valgte eg sildeben til deres villalejligheden, for at skabe et flot og eksklusivt hjem. Det gik efter et gulv, der var nemt at vedligeholde, samtidig med at det gav et stilrent look. For at opretholde det flotte look i plankegulvet, så anbefaler vi at du plejer dit gulv med vores følgeprodukter – find dem lige her.

Wiking Gulve ønsker at støtte fremtiden. Ansvarligt skovbrug og tilvækst i skovene er vigtigt for os som virksomhed, når vi hverdag arbejder for at kvalitetstræer bliver til kvalitetsgulve. Hos Wiking Gulve har vi specialiseret os i forarbejdning af en af verdens mest fantastiske naturlige ressourcer, nemlig træ. Når du handler et Wiking Gulv, får du ikke blot et bæredygtigt dansk produceret plankegulv, Du er også med til at sikrer bæredygtig skovdrift og produktion, da Wiking Gulve både er FSC certificeret og Cradle to Cradle certificeret. Kunne du tænke dig at læse mere om vores miljøpolitik, så læs med her.

Vores egetræsgulve produceres i flere forskellige sorteringer og overfladebehandlinger, så du kan vælge efter din smag. Vi har også en Prestige Serie, til dig der vil have et lidt mere eksklusivt gulv. Vores Prestige Serie er med ekstra brede planker, som giver et flot udtryk og eksklusivt look. Har du spørgsmål til hvilket egetræsgulv, der passer netop til dit hjem, så kontakt os enten pr. mail eller telefon. Vi står altid klar til at rådgive dig til valg af dit nye plankegulv.

 

Køb dit nye Wiking Gulv herSe flere referencer

Montering & Pleje af trægulve

Hvordan skal mit nye Wiking Gulv plejes?

Et Wiking Gulv skal vedligeholdes med pleje – se vores anbefalinger her

Vi arbejder for at kvalitetstræer
bliver til kvalitetsgulve