Korsbæk på Bakken

 

Wiking Gulve blev valgt som leverendør af gulvene i forbindelse med etableringen af “Korsbæk på Bakken”, hvor man har genskabt nogle af de populære bygninger fra serien Matador. For arkitekten bag projektet (Trier Arkitekter), bygherre Torben “Træsko” Pedersen og også Lise Nørgaard, har det været vigtigt, at det hele blev genskabt i den rigtige Matador “ånd” – dvs. der er lagt vægt på anvendelsen af gedigne danske materialer, som nøje er udvalgt til projektet.Wiking Gulve har leveret ca. 700 m2 Dansk Eg Natur, behandlet med naturolie. Dette gulv kan opleves både på “Hotel Postgaarden” og “Hos Varnæs”. Herudover har vi leveret en speciel varmebehandlet Fyr, behandlet med naturolie som ligger i “Kathrines Gaard”. Den specielle behandling hos os har givet gulvet et udtryk, der skal matche datidens ferniserede gulve.

For at opretholde det flotte look i plankegulvet, så anbefaler vi at du plejer dit gulv med vores følgeprodukter – find dem lige her.

Wiking Gulve ønsker at støtte fremtiden. Ansvarligt skovbrug og tilvækst i skovene er vigtigt for os som virksomhed, når vi hverdag arbejder for at kvalitetstræer bliver til kvalitetsgulve. Hos Wiking Gulve har vi specialiseret os i forarbejdning af en af verdens mest fantastiske naturlige ressourcer, nemlig træ. Når du handler et Wiking Gulv, får du ikke blot et bæredygtigt dansk produceret plankegulv, Du er også med til at sikrer bæredygtig skovdrift og produktion, da Wiking Gulve både er FSC certificeret og Cradle to Cradle certificeret. Kunne du tænke dig at læse mere om vores miljøpolitik, så læs med her.

Vores egetræsgulve produceres i flere forskellige sorteringer og overfladebehandlinger, så du kan vælge efter din smag. Vores Prestige Serie er med ekstra brede planker, som giver et flot udtryk og eksklusivt look. Har du spørgsmål til hvilket egegulv, der passer netop til dit hjem, så kontakt os enten pr. mail eller telefon. Vi står altid klar til at rådgive dig til valg af dit nye plankegulv.

 

Køb dit nye Wiking Gulv herSe flere referencer

Montering & Pleje af trægulve

Hvordan skal mit nye Wiking Gulv plejes?

Et Wiking Gulv skal vedligeholdes med pleje – se vores anbefalinger her

Vi arbejder for at kvalitetstræer
bliver til kvalitetsgulve