Wiking Douglas v. Lene Beier

 

For Anders og Lene Beier var bæredygtigheden det vigtigste parameter for valg af gulve til deres nye hus. Ikke bare på materialet, men også det faktum, at Wiking Gulve forarbejder og fremstiller i Danmark, hvorved unødig transport undgås. Anders og Lene har ofret lidt flere penge på at vælge “de rigtige” materialer fra starten, så det kan holde i mange år og det var derfor et vigtigt parameter, at gulvet var med 4 mm slidlag så det kan slibes nogle gange, når børnene en gang er blevet store og gulvet evt. skal “friskes op”.

Vi faldt for et Douglas plankegulv, fordi det er behageligt at gå på i bare tæer og fordi det falder perfekt i ét med den rå natur udenfor.

Douglasgran er et meget durbar og olieholdigt træ, oprindeligt afledt fra Nordvest-Amerika, men blev indført i dansk skovbrug i 1860’erne. Et Douglas plankegulv har en smuk, rødlig årlig tegning, der tydeligt fremstår som mange forbinder med et eksklusivt udseende.
Med en Douglas får du et elegant og lyst plankegulve, der giver rummoral.

I Danmark bliver Douglas op til en meter i diameter og 40 meter høj. Det er et holdbart træ med store dimensioner, der gør det velegnet til bl.a. brede plankegulve. Gulvet er udstyret med Q-LOC clik system som gør montering nem og hurtig. For at opretholde det flotte look i plankegulvet, så anbefaler vi at du plejer dit gulv med vores følgeprodukter – find dem lige her. 

Køb dit nye Wiking Gulv herSe flere referencer

Montering & Pleje af trægulve

Hvordan skal mit nye Wiking Gulv plejes?

Et Wiking Gulv skal vedligeholdes med pleje – se vores anbefalinger her

Vi arbejder for at kvalitetstræer
bliver til kvalitetsgulve