Wiking Ask Pacific Christina Pedersen & Kamilla Rytter Juhl

 

Vi var ude for at se forskellige træsorter

inden vi bestemte os for at vælge Ask Prestige hvidpigmenteret fra Wiking Gulve.

Vi syntes at lige præcis det valg passer super godt til lejligheden der har 4 værelser og et dejligt rummelig køkken alrum. Grunden til vi valgte den lyse ask er, at der i stuen kommer lys ind fra begge ender, men ikke midt for, så derfor ville vi gerne at gulvet kunne være med til at lyse rummet en smule op. Og den effekt syntes vi så afgjort vi fik.

For at opretholde det flotte look i plankegulvet, så anbefaler vi at du plejer dit gulv med vores følgeprodukter – find dem lige her.

Wiking Gulve ønsker at støtte fremtiden. Ansvarligt skovbrug og tilvækst i skovene er vigtigt for os som virksomhed, når vi hverdag arbejder for at kvalitetstræer bliver til kvalitetsgulve. Hos Wiking Gulve har vi specialiseret os i forarbejdning af en af verdens mest fantastiske naturlige ressourcer, nemlig træ. Når du handler et Wiking Gulv, får du ikke blot et bæredygtigt dansk produceret plankegulv, Du er også med til at sikrer bæredygtig skovdrift og produktion, da Wiking Gulve både er FSC certificeret og Cradle to Cradle certificeret. Kunne du tænke dig at læse mere om vores miljøpolitik, så læs med her.

Vores asketræsgulve produceres i flere forskellige sorteringer og overfladebehandlinger, så du kan vælge efter din smag. Vores Prestige Serie er med ekstra brede planker, som giver et flot udtryk og eksklusivt look. Har du spørgsmål til hvilket Asketræsgulv, der passer netop til dit hjem, så kontakt os enten pr. mail eller telefon. Vi står altid klar til at rådgive dig til valg af dit nye plankegulv.

Køb dit nye Wiking Gulv herSe flere referencer

Montering & Pleje af trægulve

Hvordan skal mit nye Wiking Gulv plejes?

Et Wiking Gulv skal vedligeholdes med pleje – se vores anbefalinger her

Vi arbejder for at kvalitetstræer
bliver til kvalitetsgulve