Wiking Ask Bygningsstyrrelsen

 

Henkels tidligere sæbefabrik i Valby undergik i årene 2008-2014 en kraftig renovering, hvor investorerne bag Henkel, trods finanskrise og de parfumerede betondæk, lykkedes at komme i mål med projektet.

I dag er Henkels tidligere sæbefabrik blomstret op med nye travle kontorer i stedet for sæbespåner.

Renoverings-projektet gik i sin rørende enkelhed ud på at forvandle den gamle sæbefabrik til nye attraktive kontorlokaler, og i dag fremstår de gamle fabrikslokaler som et vellykket moderne erhvervsbyggeri, der nu leverer kontorer til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen samt Bygningsstyrelsen og Søfartsstyrelsen.

Under hele den forudgående renoveringsfase har det som vigtigste fokuspunkt været at bevare fabriksbygningens industrielle særpræg sammenholdt med, at ejendommen fremtidigt skulle fungere i sin nye funktion. Blandt detaljerne har man således prioriteret at bevare de gamle vareelevatorer, vandtårnet samt hejseværket som charmerende dekoration, ligesom bygningens fordums åbne rum også er blevet bevaret.

Fra bygherres side har det fra starten været essentielt at bevare det rå industrielle look, hvilket blev understøttet i valget af trægulv Ask Country Life, der med sin varieret struktur og farver med flot knastspil og fyldninger til fulde levede op til de rustikke omgivelser. Wiking Gulve har til dette projekt leveret total 17.000 m2 trægulv.

 

For at opretholde det flotte look i plankegulvet, så anbefaler vi at du plejer dit gulv med vores følgeprodukter – find dem lige her.

 

 

Køb dit nye Wiking Gulv herSe flere referencer

Montering & Pleje af trægulve

Hvordan skal mit nye Wiking Gulv plejes?

Et Wiking Gulv skal vedligeholdes med pleje – se vores anbefalinger her

Vi arbejder for at kvalitetstræer
bliver til kvalitetsgulve