Wiking Q-Plank Woodura Select Oak Nature - Privat villa

Et gulv med den revolutionerende Woodura® overflade giver dig langt færre bekymringer. Slut med trykmærker fra høje hæle, legetøj og andre genstande der tabes på gulvet og slut med bekymringer om slid fra løbende kæledyr eller legetøj. Woodura teknologien sikrer ekstrem slidstyrke og holdbarhed og er velegnede til stort set alle rum i både privat og erhvervsmæssigt regi.

Woodura® overfladen er baseret på, at et tyndt lag træ (finér) presses ned i en HDF plade, gennem et unikt pulver mix (kendt fra Nadura). Dette pulver mix penetrerer de naturlige åbninger i finéren og fremhæver
åretegning og struktur i træet. Teknologien giver en markant stærkere overflade med en hårdhed markant bedre end et traditionelt massivt gulv i Eg.

Ligesom med et massivt stykke træ er hvert enkelt stykke finér helt unikt. Woodura® teknologien åbner muligheder for at fremhæve disse unikke karakterer ved at kombinere forskellige kvaliteter af finér med pulver mix i forskellige farver. Efter presning bliver gulvene overfladebehandlet, hvilket skaber yderligere muligheder for et gulv og design tilpasset den enkeltes smag.
Hvad enten du vil give dit rum et moderne, klassisk eller industrielt look, så kan Woodura hjælpe dig godt på vej.

Gulvet i denne villa er modellen: Select Oak Nature med hårdvoksolie. Et gulv med et flot udtryk til den kræsne forbruger, der ønsker et nemt og vedligeholdelsesfrit gulv, men med et eksklusivt look.

For at opretholde det flotte look i plankegulvet, så anbefaler vi at du plejer dit gulv med vores følgeprodukter  – find dem lige her.

Wiking Gulve ønsker at støtte fremtiden. Ansvarligt skovbrug og tilvækst i skovene er vigtigt for os som virksomhed, når vi hverdag arbejder for at kvalitetstræer bliver til kvalitetsgulve. Hos Wiking Gulve har vi specialiseret os i forarbejdning af en af verdens mest fantastiske naturlige ressourcer, nemlig træ. Når du handler et Wiking Gulv, får du ikke blot et bæredygtigt dansk produceret plankegulv, Du er også med til at sikrer bæredygtig skovdrift og produktion, da Wiking Gulve både er FSC certificeret og Cradle to Cradle certificeret. Kunne du tænke dig at læse mere om vores miljøpolitik, så læs med her.

Køb dit nye Wiking Gulv herSe flere referencer

Montering & Pleje af trægulve

Hvordan skal mit nye Wiking Gulv plejes?

Et Wiking Gulv skal vedligeholdes med pleje – se vores anbefalinger her

Vi arbejder for at kvalitetstræer
bliver til kvalitetsgulve